2013


Min kamerautrusting

*
Nikon D3000 + standardobjekiv
Nikon orginalobjektiv 55-200
Hama stativ
Lowepro Nova 170 AW Kameraväska
UV filter Kenko

Extra:
Nikon orginalväska

Le Hobbit

Hey! 

Om ungefär 5 timmar sitter jag i biosalongen och ska titta på The Hobbit! Har längtat så sjukt mycket efter den eftersom jag är en Sagan om ringen nörd innerst inne, haha! Dagen efter jag hade beställt biljetter så såg jag runt omkring många bloggar som skrev om djurdödsfall under inspelningen... Kändes inte alls bra och är upprikitigt besviken på det. Jag trodde verkligen de kunde hantera djur bättre. Men tyvärr, jag har fixat biljetter till premiärdagen och jag tänker faktiskt gå. 

Annars mår jag faktiskt bra igen. Känner mig lite piggare friskare och allt är mycket roligare igen. Så nu när jag mår bättre så tycker jag att ni ska känna er bra. Vill så gärna inspirera människor att klara tuffa tider. Låt tårarna rinna, du är tonåring det är normalt. Ligg ner täcket och ät choklad, vem gör inte det ibland? Gör något roligt, hitta på något annorlunda. DU ÄR UNDERBAR!


Fyller utkastet

Låter rubriken tala ;) 

Musices

Detta band alltså, KÄRLEK till dom! Deras musik får mig på så himla awesome humör och jag mår, bra. Har en riktig svacka nu med livet... Är sjuk och allt med ju :( Måste tacka mina kära vänner för att jag får det stöd jag behöver! Framför att vill jag ge Linda på www.lindutt.blogg.se ett BIG tack <3