CopyTuesday

Översta bilden: härifrån
 
Den undre är då min tolkning av den översta bilden. Den är tagen på piren i Jönköping med min iPhone 5.Blev faktiskt väldigt nöjd för att vara med mobilkameran. Ska nog försöka att redigera den lite för att få till det där "lilla extra". Men det blir nog bra! Visar upp den om jag hittar någon bra redigering. 
 
 
 

Något jag så gärna har velat göra

Ett projekt. Ett jobb. Något från mig till världen. Något som gör mig till lite mer än någon. Jag blir någon. Jag gör mig stolt.
 
Detta är vad jag känner just nu. Taggad och glad. Jag har velat göra detta så sjuuukt länge och äntligen kom jag på att jag, även fast jag "bara" är tretton år, kan göra något stort. Måste planera lite mer. Sen fasiken kör vi. 

Äntligen har jag hittat mig själv. NU KÖR VI. 
 
 
First of all you need a way to go on. Then you need someone who pushes you forward. Go until the road ends. Goal complete. - Anna Olsson

Dag nr lördag

Hej!
Idag blir det fullt upp med massor av saker som jag ska göra! Kul och lite jobbigt på samma gång, som vanligt alltså ;) nä men idag ska jag hinna skriva en inlämning, 12 mattetal, smsa tider till lite folk, kolla på min kusins fotbollsmatch för att sedan ev dra till bästa Nicco och kolla på ESC!

Känns som en bra blandning! Men dags att börja med inlämningen kanske? Haha vi hörs!

En bild från piren :)


Att ta en dag

Hej!

Gud, hur länge sen som helst jag var här. Tappat gnistan för att blogga vilket ledde till att jag lagt det som prio sist! Men nu när jag ligger i min soffa. Sjuk. Trött. Uttråkad. Så känner jag att jag vill blogga och då gör jag det.

Idag är en sån dag då jag är stressad. Jag har prov imorgon. Är sjuk och huvudet är inte med som den ska. Därför tog jag beslutet att ta en dag idag. Att ENDAST vila. Jag är sjuk och jag kommer definitivt inte bli bättre genom att plugga. Hade tänkt att gå imorgon även om jag är sjuk, bara för att göra provet. Men inser att det inte kommer hålla i längden. Därför låter jag kroppen och knoppen vila idag och imorgon. Låter allt vara idag och tar istället tag i det imorgon då jag förhoppningsvis mår bättre!

Ett rent skit inlägg men som sagt. Skriver om jag känner för det ;)